Vegueria del Penedès

PLE COMARCAL

El Consell Comarcal del Baix Penedès aprova el primer pas per al nou servei de recollida selectiva


Redacció El Vendrell

24-07-2022 11:44

El ple comarcal ha aprovat l'estructura de costos

El Consell Comarcal del Baix Penedès aprova el primer pas per al nou servei de recollida selectiva. CC Baix Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El ple del Consell Comarcal del Baix Penedès va aprovar per majoria absoluta la passada setmana, en un ple extraordinari i urgent, i amb un únic punt a l’ordre del dia, l’estructura inicial de costos del contracte del servei de recollida selectiva de diverses fraccions, transport de residus sòlids municipals i gestió de deixalleries de diversos ajuntaments de la comarca. D’aquesta manera, s’aprofita el període estival per fer l’exposició pública i guanyar temps.

Aquest és el primer i necessari pas per a poder licitar el projecte a partir del proper mes de setembre, si és possible. Abans però, estarà en exposició pública durant 20 dies, i seguidament ho revisarà el Comité de preus de la Junta Consultiva perquè en facin un dictamen. Si surt favorable, es farà l’aprovació dels plecs del projecte i es licitarà. Mentrestant, seguirà prestant el servei amb normalitat l’empresa EcoBP.

La proposta es va aprovar per majoria absoluta amb el suport de PSC, Junts i un regidor no adscrit, l’abstenció de C’s i el vot en contra d’Alternativa Municipalista i ERC. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.