Vegueria del Penedès

TIR AMB ARC

Luis Carlos Soto i Josep Blanch aconsegueixen medalles al Campionat de Catalunya


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-07-2022 13:56

Els passats 23 i 24 de juliol es va celebrar el Campionat de Catalunya Aire Lliure de 2022, a les instal·lacions del Camp de Tir Municipal de Barcelona, al Castell de Montjuïc

Luis Carlos Soto i Josep Blanch. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En aquesta ocasió tres arquers del Club Tir amb Arc Vilanova i la Geltrú van participar al campionat

- Luis Carlos Soto Monsalve en Arc Recorbat categoria Sub-21

- Miguel Angel Prat Martínez en Arc Compost categoria Plus-50

- Josep Blanch Sorolla en Arc Compost categoria Plus-50

En Arc Recorbat la distància de tir és de 70 metres amb un centre de diana de 12 centímetres, i en Arc Compost la distància és de 50 metres a un centre de diana de 8 centímetres.

En la fase de qualificació on cada esportista tira un total de 72 fletxes, en 12 tandes de 6 fletxes, el resultat va ser: Luis Carlos Soto 2n amb 463 punts, Miguel Angel Prat 11è amb 553 punts i Josep Blanch 3r amb 615 punts

En Josep Blanch va passar a la fase d’eliminatòries, en duels de 15 fletxes, en 5 tandes de 3 fletxes, classificant-se per disputar el 3r i 4t lloc.

El resultat final va ser: Luis Carlos Soto medalla de plata en Arc Recorbat Sub-21 i Josep Blanch medalla de bronze en Arc Compost Plus-50

El mateix dia es van lliurar les medalles de la Lliga d’Aire Lliure aquí en Luis Carlos Soto va obtenir la medalla de bronze.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.