Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2022

Llorenç del Penedès recuperarà la Festa Major amb tots els actes tradicionals


Redacció Llorenç del Penedès

03-08-2022 8:59

Es recuperen els actes nocturns, els castells i la tradicional sindriada a més del tradicional sopar popular del dia 8

Llorenç del Penedès recuperarà la Festa Major amb tots els actes tradicionals. Ajuntament de Llorenç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de 2 anys de suspensions (l’any 2020 i restriccions l’any 2021), enguany Llorenç del Penedès celebrarà a partir del 9 i fins al 12 d’agost la Festa Major amb total normalitat. Des de la Regidoria de Cultura i Festes s’ha treballat intensament per recuperar tota la programació habitual. Es recuperen els actes nocturns com els tradicionals castells nocturns dels aficionats locals, l’esperada Sindriada en finalitzar els castells, i els concerts dels dies 9, 10 i 11 d’agost a la nit. A més, també es farà la multitudinària cercavila de la vigília amb la presència de tots els grups folklòrics locals.

Abans, el dissabte dia 6 d’agost es farà la tradicional recapta de la Festa Major a partir de les 11h del matí a la Casa de Cultura. I el diumenge dia 7 d’agost, a partir de 2/4 d’1 del migdia, al Carrer Francesc Macià es farà l’exhibició castellera amb les colles Nens del Vendrell, Colla Joves Xiquets de Valls i Colla Jove Xiquets de Tarragona.

El dilluns dia 8, a partir de les 8h de la tarda a la Casa de Cultura es farà la inauguració de l’exposició de la Festa Major “A propòsit d’unes flors” i seguidament es farà la lectura del Pregó de la Festa Major a càrrec de Nati Soler Alcaide. I a partir de les 9h del vespre al Carrer Mestre Gonzàlez, Gran Sopar Popular.

Podeu consultar i/o descarregar el programa amb tots els actes de la Festa Major a la web municipal: http://www.llorenc.cat/images/pdf/agenda/2022/Programa-FM-2022-definitiu.pdf

La corporació municipal informa que el programa d’actes de les Festes s’ha realitzat seguint la normativa establerta. L’Ajuntament es reserva el dret a fer canvis en cas que sigui necessari per adequar la programació. Per últim, l’Ajuntament de Llorenç fa una crida a gaudir de la Festa Major amb responsabilitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.