Vegueria del Penedès

DIADA NACIONAL

L'ANC i Òmnium reivindiquen la "força de la mobilització" de l'independentisme


ACN Barcelona

11-09-2022 12:56

El Consell per la República defensa que la finalització de l'1-O passa per la confrontació democràtica

L'ANC i Òmnium reivindiquen la "força de la mobilització" de l'independentisme. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, ha instat els ciutadans de Catalunya a assistir a la manifestació de la Diada "si el que volen és la independència". "És la força de la gent el que ens mourà cap a la independència", ha avisat Feliu, tot destacant que amb la protesta volen que "partits i govern" sentin la "força de la mobilització". Per la seva banda, el president d'Òmnium, Xavier Antich, ha assegurat que la millor eina per respondre a la "guerra bruta" de l'estat espanyol és "demostrar als carrers" la gran força mobilitzadora" del "moviment democràtic i plural que és l'independentisme". "És l'eina més poderosa per vehicular la nostra veu", ha remarcat.

En nom del Consell per la República, el portaveu de Poble Lliure, Guillem Fuster, ha defensat que el que es va començar el 2017 "no està acabat" i que qualsevol "finalització" passa "només per la confrontació democràtica" i "estructures" d'estat.

D'altra banda, l'ANC ha denunciat que la seu de l'entitat al carrer Marina de Barcelona s'ha despertat amb banderes espanyoles enganxades als vidres de la façana de l'edifici. "Per molt que ho intentin, no aconseguiran fer-nos callar", ha assegurat l'Assemblea a través de Twitter.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.