Vegueria del Penedès

GALLERY WEEKEND

Torna la festa gran de les galeries d’art contemporani als Monjos


Redacció Santa Margarida i dels Monjos

15-09-2022 19:37

La Barcelona Gallery Weekend celebra la seva 8a edició amb la participació d'una setantena d'artistes de 20 països que exposen a 33 galeries entre Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Santa Margarida i els Monjos

Torna la festa gran de les galeries d’art contemporani als Monjos. Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Barcelona Gallery Weekend, celebra la seva 8a edició des d’avui, dia 15, i fins al 18 de setembre amb la participació d'una setantena d'artistes de 20 països que exposen a 33 galeries entre Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Santa Margarida i els Monjos, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La Barcelona Gallery Weekend torna per visibilitzar la tasca de les galeries com a espais generadors de cultura oberts a la ciutadania i ho fa amb un extens programa d'exposicions i d'activitats paral·leles.

Novetats i representació local destacada

Com a novetat de la present edició la Barcelona Gallery Weekend comptarà amb la participació, per primera vegada, de L21 Factory, un projecte híbrid fundat a Palma de Mallorca i que el mes de març va obrir nova seu a l'Hospitalet de Llobregat, un centre de producció i galeria amb dues sales d´exposicions. També s'estrena Suburbia Contemporary, que es va traslladar a Barcelona el setembre del 2021 des de Granada. A més, N2 Galería i L&B Gallery es reincorporen a l'esdeveniment.

El certamen comptarà amb l'obra de grans artistes de l'àmbit nacional: Esther Ferrer, a Àngels Barcelona, ​​pionera i màxima representant de l'art performance a Espanya; Susana Solano a Artur Ramon Art, el treball escultòric de la qual es presentarà en diàleg amb peces d'artistes d'avantguarda històrica com Julio González, Eduardo Chillida o Manolo Hugué; o Isidoro Valcárcel Medina, figura essencial de l'art conceptual espanyol, que presenta a ProjecteSD una selecció d'obres que han vertebrat la seva trajectòria artística des dels anys 70, així com treballs inèdits minuciosament seleccionats amb l'artista al seu arxiu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.