Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

Carta a l'atenció de la regidoria de Medi Ambient


AV del Prat de Vilanova Vilanova i la Geltrú

22-09-2022 13:48

Aquest projecte pilot (gatera) està completament abandonat i és un niu de rates i de brutícia, totalment insalubre tal com mostren les fotografies

Estat de la 'Gatera' del Prat de Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 23 de Març vàreu muntar una “GATERA” al carrer Ones amb carrer Joncar, sense informar prèviament del projecte ni donar cap mena d’explicació i evidentment sense consens per part nostra donat que ni tant sols sabíem res del projecte.

Desprès de molts correus electrònics e instàncies vàrem aconseguir que ens donéssiu una contesta sobre el projecte, la qual va ser que era un projecte pilot a la ciutat i que havíeu estudiat a consciència la localització adient per el mateix, una localització que en la nostra opinió es totalment errònia donat que hi ha edificis a menys de 10 metres, amb els inconvenients que això ocasiona per als veïns de brutícia, pudors, rates, gats pels patis particulars dels edificis, defecacions dels gats a les zones comunitàries dels edificis, rallades als capós dels cotxes, etc i a més esta tocant a dos dels carrers amb més circulació de cotxes del barri amb el perill d’atropellament que això comporta per als gats.

A dia d’avui aquest projecte pilot està completament abandonat i és un niu de rates i de brutícia, totalment insalubre tal com mostren les fotografies que us adjuntem.

A menys de 10 metres d’aquest espai pioner a la ciutat (la gatera), hi ha edificis on hi viuen veïns i ja comencen a veure córrer les rates pels seus patis i us podem assegurar que gats a la gatera no hi ha ni un.

Fa 6 mesos que aquest espai està en funcionament i en tot aquest temps l’únic que heu fet és tallar les herbes una vegada i desprès de moltes peticions per part nostra.

Per tot això us demanem:

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.