Vegueria del Penedès

SECTOR ECONÒMIC

S’obren les inscripcions per participar al nou certamen sobre la producció audiovisual ‘Sitges Film Land’


Redacció Sitges

27-09-2022 20:17

El certamen reunirà professionals de la producció cinematogràfica juntament amb empreses audiovisuals i organismes oficials de la indústria audiovisual els dies 1 i 2 de desembre

S’obren les inscripcions per participar al nou certamen sobre la producció audiovisual ‘Sitges Film Land’. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les persones interessades en participar al concurs que organitza el certamen sobre producció audiovisual ‘Sitges Film Land’ poden inscriure’s a partir d’avui i fins el 23 d’octubre a través de la pàgina web https://www.sitgesfilmland.com/. L’objectiu és reconèixer les millors produccions de professionals del sector audiovisuals.

Les categories per al concurs són:

• Millor film de promoció d’una Film Office / Film Commission Nacional: Peça audiovisual que promou una film office o una film commission en l’àmbit de l’estat espanyol.
• Millor film de promoció d’una Film Office / Film Commission Internacional: Peça audiovisual que promou una film office o una film commission en l’àmbit internacional (fora de l’estat espanyol).
• Millor film de promoció d’un destí de turisme cinematogràfic: Peça audiovisual que promou un destí de turisme cinematogràfic.
• Millor film de promoció d’una empresa auxiliar destinada al suport a rodatges: Peça audiovisual que promou una empresa auxiliar destinada al suport de rodatges, film facilities, en l’àmbit nacional o internacional.
• Millor film de promoció d’una empresa que ofereix solucions tecnològiques per al suport a rodatges: Peça audiovisual que promou una empresa de solucions tecnològiques per al suport de rodatges en l’àmbit nacional o internacional.

Les bases de la competició es poden consultar a Bases de la competició – Sitges Film Land

El certamen aplegarà professionals de les Films Offices i Films Commissions especialitzats en la localització cinematogràfica i la producció de dins i fora de Catalunya. En la primera edició del Sitges Film Land - New Visions on production and location convergiran 3 vectors: producció, localització i ofici. A través d’aquest projecte es vol disseccionar el sector de la producció audiovisual amb diferents objectius: debatre les transformacions que està experimentant la indústria de la producció i, especialment, la localització d’escenaris; reconèixer els millors vídeos i campanyes de promoció d’empreses i professionals que treballen en la cadena de valor de la localització de rodatges; atreure l’atenció de professionals perquè puguin desenvolupar els seus projectes a Sitges i a la resta de la comarca del Garraf i programar estudis de cas i xerrades al voltant del turisme cinematogràfic, organitzades pel CETT-UB.

A través del Sitges Film Land es plantejaran qüestions com Què passarà amb les localitzacions tradicionals? I amb l’ofici dels localitzadors? Què passarà amb aquells territoris amb un entorn privilegiat que han decidit posicionar-se dins la indústria audiovisual? Sitges Film Land és un festival organitzat per Terres, NODE Garraf amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, Sitges Film Office, i el suport de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.