Vegueria del Penedès

DEL 10 I EL 20 DE NOVEMBRE

La 8a Setmana de la Malvasia de Sitges oferirà una quinzena d’activitats per al públic aficionat i professional


ACN Sitges

03-10-2022 13:10

Es farà un tast experimental de les primeres ampolles Blanc Subur submergides al mar

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges acollirà entre el 10 i el 20 de novembre la 8a edició de la Setmana de la Malvasia. Amb l’objectiu d’apropar al públic l’univers de gustos i possibilitats que ofereix aquesta varietat de raïm autòctona per la que cada cop aposten més cellers, la programació d’aquest any inclou una quinzena d’activitats com ara tastos, maridatges amb la gastronomia local o un taller de perfums inspirats en la Malvasia de Sitges. Una de les propostes més destacada serà un tast experimental de les primeres ampolles de Blanc Subur submergides al mar. L’ambaixadora d’aquesta edició serà la periodista i sommelier Ruth Troyano.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.