Vegueria del Penedès

FIRA MEDIEVAL

Sarroca Medieval celebra el seu desè aniversari al turó de la Roca


Redacció Sant Martí Sarroca

03-10-2022 13:24

’Ajuntament posarà a disposició dels visitants un trenet gratuït, que sortirà des de l’avinguda del Castell

Sarroca Medieval celebra el seu desè aniversari al turó de la Roca. Ajt Sant Martí Sarroca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sant Martí Sarroca celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre el desè aniversari de la seva fira medieval. Sarroca Medieval torna aquest cap de setmana al Conjunt Monumental situat a dalt del turó de La Roca amb una àmplia programació d'activitats per a tots els públics. L’Ajuntament posarà a disposició dels visitants un trenet gratuït que sortirà des de l’Avinguda del Castell. També s’hi podrà accedir a peu, pel Camí de La Roca.

A partir de les 11 del matí, els visitants podran trobar al nucli històric el mercadal (mercat cristià), parades artesanes, zones gastronòmica i enològica, a més de cercaviles i música, visites teatralitzades al castell, atraccions medievals i la remeiera Ponça, una dona sàvia que coneix el poder de totes les plantes que creixen al Penedès. Diumenge, a les 13 hores, es farà entrega del Segell d´Honor de Pere III el Cerimoniós.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.