Vegueria del Penedès

BIBLIOTEQUES MUNICIPALS

La biblioteca Manuel de Pedrolo estrena un nou servei d’autopréstec


Redacció Sant Pere de Ribes

04-10-2022 9:23

Aquest servei ja es va incorporar el mes de febrer a la Biblioteca Josep Pla de Ribes

La biblioteca Manuel de Pedrolo estrena un nou servei d’autopréstec. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes ha posat en marxa un nou servei d’autopréstec. El servei, que ja s’havia incorporat a la Biblioteca Josep Pla des de la seva reobertura el passat mes de febrer, facilita l’autogestió del préstec i les devolucions de documents per part de les persones usuàries. D’aquesta manera, aquestes guanyen en autonomia, intimitat i reducció del temps d’espera.

El servei d’autopréstec permet als usuàries: endur-se documents en préstec i retornar-los, consultar l’estat del seu compte, renovar els préstec i recollir les seves reserves de documents anant directament a la prestatgeria de reserves. Durant el mes d’octubre, per facilitar la transició, les devolucions es faran encara al taulell, i els préstecs a les màquines d’autopréstec.

Per a utilitzar el servei només és necessari l’ús del carnet de la biblioteca (en format físic o amb l’aplicació Biblioteques XBM) per tal que els terminals puguin realitzar la lectura del codi de barres.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.