Vegueria del Penedès

GENT GRAN

La Camerata Penedès fa un assaig per a participants del projecte Obrint Camins de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

04-10-2022 11:37

Aquesta iniciativa es dirigeix a persones grans que pateixen solitud i que amb aquestes accions culturals poden tenir un espai singular i exclusiu per a gaudir i compartir la música

La Camerata Penedès fa un assaig per a participants del projecte Obrint Camins de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 29 de setembre, la Camerata Penedès, orquestra de cambra resident a l’Auditori Municipal de Vilafranca, obrí les portes del seu assaig a un grup de persones grans participants al projecte Obrint Camins. La Camerata assajava el concert “L’últim alè de Max Bruch”.

Aquesta iniciativa, promoguda pel Departament de Drets Socials de l’Ajuntament, es dirigeix a persones grans que pateixen solitud i que amb aquestes accions culturals poden tenir un espai singular i exclusiu per a gaudir i compartir la música. Les persones assistents van poder interactuar amb els músics i compartir un matí de música clàssica amb un repertori que incloïa cançons tradicionals conegudes pel públic assistent.

La jornada va ser molt gratificant i satisfactòria tant pel grup d’Obrint Camins com per la Camerata.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.