Vegueria del Penedès

NOVA ETAPA

Meritxell Gallego i Albert Hill, presidenta i cap de colla de la Jove de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

04-10-2022 Última revisió: 05-10-2022 7:47

Del nou projecte de la colla destaquen un eix social dirigit sobretot a recuperar la massa social que la colla va- reunir als seus orígens i un eix casteller que passa per recuperar aviat els castells de 7 pisos

Meritxell Gallego i Albert Hill, presidenta i cap de colla dels Xicots de Vilafranca. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La colla viafranquina Jove Xiquets de Vilafranca va celebrar divendres passat una assemblea anual extraordinària amb una notable assistència que va omplir totalment la sala 3 de l’Escorxador. Hi havia un únic punt a l’ordre del dia i era la presentació i elecció d’una nova candidatura a Junta Directiva pels anys 2023-24, un cop la Junta anterior va dimitir el passat 9 de setembre.

La nova candidatura a Junta va presentar els principals eixos del seu projecte, així com l’organigrama i els diferents càrrecs que incorporen veterania i joventut. Així, la nova junta tindrà com a cap de colla un casteller dels de sempre, vilafranquí i cofundador de la colla, l’Albert Hill “Tapi” i com a sots-cap de colla l’Enrique González “Kike”, que també forma part de la colla des del seu primer any. En Carles Lacruz portarà l’equip de pinyes i en Sergi Justiniano l’equip de canalla.

Com a presidenta hi serà la jove Meritxell Gallego, qui també forma part de la colla des dels seus inicis i n’ha estat els darrers anys cap de canalla. L’acompanyaran en els principals càrrecs la veterania de l’Àngela Valls, a la vicepresidència; el Marc Gómez a secretaria i en Sergi Justiniano a tresoreria, a més de la Tessa Fernández i la Montse Vallès a les vocalies.

Recuperar la il·lusió

Del projecte de la colla destaquen un eix social dirigit sobretot a recuperar la massa social que la colla va reunir als seus orígens i un eix casteller que passa per recuperar aviat els castells de 7 pisos, passant primer pels necessaris castells de 6 ben fets. La base de treball serà la renovació i formació de nous castellers i animant també a recuperar efectius de sempre. Tot plegat s’emmarca dins una gran idea que es recuperar la il·lusió i les ganes per ser, novament, una alternativa castellera, tot obrint la colla a nous castellers i castelleres de totes les edats i condicions. Els assajos de la colla de moment continuaran fins al nadal cada divendres a les 21 h al Budokan Penedès (C/ Sant Julià, 24) i la colla anima a tothom a fer-se casteller/a.

La nova àrea tècnica impulsarà uns assajos dinàmics, participatius i divertits, amb la voluntat de donar moltes oportunitats a tothom. L’assembla va acabar amb la votació i aprovació, per un 93 % dels vots d’aquesta proposta de Junta que tindrà com a principal repte recuperar un nivell social i casteller de la colla blava vilafranquina que enguany, en aquest retorn a l’activitat, li ha estat molt difícil d’aconseguir.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.