Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc amb una grua en un túnel de la C-32 a Sitges


ACN Sitges

17-10-2022 18:19

El turisme ha xocat amb una grua elevadora a dins d’un túnel

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

M. H. H., veí de Sant Pere de Ribes de 56 anys, és el conductor que ha mort aquest dilluns al migdia en un accident de trànsit a l'autopista C-32 a Sitges, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. Per causes que s'investiguen, el turisme que conduïa ha xocat amb una grua elevadora a l'interior d'un túnel, al punt quilomètric 40, cap a les 13.41 h. Arran de la incidència, que ha obligat a tallar la via en sentit sud i fer desviaments cap a la C-31, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter medicalitzat i tres ambulàncies. Amb aquesta víctima, són 128 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.