Vegueria del Penedès

FESTIVAL D'ESTIU

Julieta Venegas, Jorge Drexler, Spiritualized, La Casa Azul, Tim Bernardes i Xoel López, primers confirmats al Vida 2023


ACN Vilanova i la Geltrú

03-11-2022 7:26

El festival avança novetats de la propera edició, que portarà per lema 'We are a system error'

Julieta Venegas, Jorge Drexler, Spiritualized, La Casa Azul, Tim Bernardes i Xoel López, primers confirmats al Vida 2023. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Vida ha anunciat aquest dimecres al vespre una quinzena d'artistes que conformaran l'edició del 2023. Entre els noms, destaquen Julieta Venegas, L'Impératrice, Jorge Drexler, Spiritualized, La Casa Azul, Whitney, Tim Bernardes i Xoel López, a més d'Alex Amor, Queralt Lahoz, Killin’ Cactuz, Yaunest, Maria Hein i Hologramma. S'hi sumen els ja confirmats durant el certamen Franc Moody i dani. El festival ha tornat a aprofitar el seu canal de Twitch per avançar en primícia les seves novetats, i ho continuarà fent setmanalment oferint contingut relacionat com entrevistes, actuacions des de l’estudi V4M i altres informacions relacionades. El lema de l’edició de 2023 serà 'We are a system error'.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.