Vegueria del Penedès

FIRA DE NOVEMBRE

Gaudim de la Fira!


Adrià Guevara Vilanova i la Geltrú

11-11-2022 8:07

I ho fem apostant per un canvi de model, enfocat cap a la Fira del futur, i consensuat amb tots els agents polítics, socials i econòmics del territori

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Avui donem el tret de sortida a la Fira de Novembre. La Fira. L’esdeveniment de referència pel teixit econòmic i empresarial del Penedès, que aquest any recupera la presencialitat al 100% després de dues edicions a mig gas per culpa de la pandèmia.

I ho fem apostant per un canvi de model, enfocat cap a la Fira del futur, i consensuat amb tots els agents polítics, socials i econòmics del territori. Un nou model que aposta per mantenir la Rambla (l’ADN de la Fira, protagonista del nostre cartell d’enguany) com a eix central i vertebrador de tot el recinte Firal. Una rambla Principal que prioritza el passeig i el gaudi de les persones, rebent els visitants amb una catifa vermella i moltes sorpreses, i en la qual per primera vegada no hi trobarem els cotxes. En el seu lloc apostem pel comerç local en un lloc preferencial, i també hi trobarem els sectors dels serveis i l’alimentació. L’automoció guanya metres quadrats i qualitat de visita al parc de Baix-a-Mar, un entorn idíl·lic on trobarem també l’escenari principal del certamen.

També hi haurà un petit escenari a la plaça de Soler i Carbonell, on situem les activitats familiars i els productes km0, aprofitant les sinergies i proximitat amb el Mercat Municipal. I podrem gaudir d’un espai enogastronòmic, tan lligat a la nostra ciutat amb el segell de turisme gastronòmic, a la plaça de les Neus.

Finalment, seguim fent una aposta ferma i clara per la innovació, amb aquesta mirada al futur i a la sostenibilitat, a la plaça de la Vila, on mostrem com la ciutat avança. Experiències sensorials, immersives i de realitat virtual, urbanisme tàctic i mobilitat sostenible, o de com la tecnologia pot ser al servei de la salut o la gestió dels recursos naturals.

Teniu tota la informació a l’abast de la vostra mà a l’app de Vilanova: 168 expositors, més de 150 activitats per a tots els públics i gustos, i perspectives de molt bon temps. Nosaltres tenim moltes ganes de la Fira. Vosaltres, us la perdreu?

Adrià Guevara i Figueras
Regidor de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.