Vegueria del Penedès

PATINATGE

Una vuitantena de participacions a la 1a Fase Comarcal de Patinatge


Redacció El Vendrell

15-11-2022 11:39

El Vendrell acull un matí esportiu sobre quatre rodes al Club d’Esports

1a Fase Comarcal de Patinatge al Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Primera Fase Comarcal de Patinatge va celebrar-se aquest passat cap de setmana al municipi del Vendrell. L’acte esportiu forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, els quals esdevindran en trobades i finals de caire nacional.

A la primera d’aquestes fases hi van participar un total de 79 esportistes provinents del Club Patí Banyeres, el Club d’Esports Vendrell i el Club Patí Calafell. Durant més de quatre hores del matí del dissabte 12 de novembre, la pista del Club d’Esports Vendrell va omplir-se de nenes, nens i joves que van exhibir les seves primeres coreografies de la temporada, tant individuals com col·lectives.

En total, 41 patinadors i patinadores van competir de manera individual a la fase comarcal, mentre que una catorzena d’esportistes van saltar a la pista en modalitat de grup. En aquesta última categoria van competir un quartet del CE Vendrell («Ying-yang») i un parell de quintets, sota el nom «Olimpics», pel que fa al CP Banyeres i el grup «Pac-man», provinents del CE Vendrell.

La propera Trobada Comarcal de patinatge està planificada per al dissabte 14 de gener de 2023, quan podrem tornar a gaudir d’un matí amb patinadors i patinadores de la comarca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.