Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

4 ors, 1 plata i 4 bronzes pel Taekwondo La Lira al Campionat de Catalunya


Taekwondo La Lira Vendrellenca El Vendrell

30-11-2022 9:11

Catalunya Infantil. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat diumenge 27 de novembre, 13 competidors de La Lira Vendrellenca han participat al Campionat de Catalunya Promoció Infantil de Taekwondo obtenint un total de 4 ors, 1 plata i 4 bronzes.

Els Ors han estat per: Irune Uribesalgo, Miguel Prieto, Biel Batet i Oliver Calle. Plata per Dídac Peribañez i Bronze per Bruno Perez, Uxia del Moral, Marc Alonso i Alex Plaza. Han participat també, sense poder pujar al pódium: Olivia Royo, Omar Oukhita, Ona Galeano i Unai Turdiu.

Els coachs han sigut Anna Rovira, Adriana Rodríguez, Arnau Papiol i Enric Fuentes, que especialment van estar acertats en bones decisions a favor dels competidors de La Lira. 

La propera cita pel Taekwondo Vendrellenc, serà aquests propers 4, 5 i 6 de desembre, al Campionat d’Espanya per clubs, a la ciutat d’Alacant.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.