Vegueria del Penedès

JORNADA SOLIDÀRIA

4ª edició de la Diada Solidaria La Colla - Espai Sopem de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-12-2022 19:46

Organitzada per 'La Colla de Vilanova i la Geltrú' la jornada serà el proper dissabte 10 de desembre de 11:00 a 14:00 a la plaça dels Cotxes de Vilanova

4ª edició de la Diada Solidaria La Colla . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Enguany, la recaptació anirà destinada a Espai Sopem (Menjador Social per les persones necessitades de Vilanova i la Geltrú).

Espai Sopem és un grup de voluntari/àries que treballen i gestionen el menjador social situat al Centre Cívic La Geltrú.

El seu voluntariat consisteix en donar tres àpats setmanals, els dilluns, els dimecres i el dijous, a totes les persones que tenen greus necessitats per poder menjar un plat al dia. 

Una causa solidària que amb les circumstàncies actuals és difícil d’acomplir degut a l’increment dels preus que estem patint i que fa que no es puguin donar tots els aliments que conformarien una dieta equilibrada.

La Colla en agraïment a aquesta tasca de voluntariat i esforç social, han volgut destinar l’acte d’enguany al seu favor.

Amb l’objectiu de poder aportar el màxim de fons possibles, desenvoluparan una diada oberta a tothom que s’hi vulgui acostar amb activitats per tot tipus de públic.

Musica per acompanyar el Vermut Solidari a càrrec de:

Rifes i sortejos:

Per les famílies amb canalla petita tenen:

Recapte de pots de vidre per poder envasar i conservar millor els àpats que Espai Sopem prepara i ofereix a les persones necessitades de Vilanova i per tal de poder oferir un àpat calent a l‘hivern.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.