Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2023

L’exregidor Joan Pareta tancarà la candidatura socialista a l'alcaldia de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

19-12-2022 17:13

Francisco Romero: “Admiro la seva honradesa, el fet d’haver estat un gran municipalista i per la seva dedicació al teixit comercial de la vila”

L’exregidor Joan Pareta tancarà la candidatura socialista a l'alcaldia de Vilafranca. PSC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’alcaldable socialista, Francisco Romero, ha anunciat qui serà la persona que estarà al número 21 i que per tant tancarà la llista a les eleccions municipals del proper maig de 2023. Tradicionalment, aquesta posició es reserva a una persona destacada i a la que es vol retre un especial homenatge. En aquesta ocasió, Romero li dedica aquesta distinció a l’exregidor Joan Pareta que ha acceptat amb il·lusió compartir aquest projecte i la nova etapa que s’obre. Romero ha manifestat la seva satisfacció en poder comptar –hi: “és un orgull per a mi que en Joan, un dels meus principals referents en política, vulgui acompanyar-me amb la seva experiència i saber fer. Admiro la seva honradesa, per haver estat un gran municipalista, a prop de la gent de Vilafranca i per la seva dedicació per millorar Vilafranca com a capital comercial i potenciant la seva personalitat”.

Per la seva banda en Joan Pareta dona el seu suport a Romero perquè cal “donar un bon servei als ciutadans des de la proximitat i sobretot escoltar. Defenso la política a prop de les entitats i del veïnat i amb el FranCisco tot això està garantit”. En Joan Pareta ha estat regidor del PSC a l’Ajuntament de Vilafranca ininterrompudament del 1995 al 2008 i ha estat al capdavant de gairebé totes les regidories. Destaca especialment la seva tasca al Patronat de Comerç i Turisme, on va ser un dels principals impulsors de la Fira del Gall.

És precisament, per això, que en aquest marc nadalenc i a la Fira del Gall, Romero fa públic el compromís a la candidatura d’en Joan Pareta. Amb la seva incorporació en la posició de tancament, Romero vol fer visible el caràcter municipalista i la manera de fer política des de la proximitat que tindrà el seu nou equip.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.