Vegueria del Penedès

GENT GRAN

Voluntaris de la Comissió pel benestar visiten les persones majors de 80 anys que viuen soles


Redacció Vilafranca del Penedès

20-12-2022 21:16

Les persones visitades són obsequiades amb una manualitat confeccionada pels grups de manualitats del Casal Municipal de Gent Gran del Tívoli, i amb una capseta de catànies

Voluntaris de la Comissió pel benestar visiten les persones majors de 80 anys que viuen soles. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Vilafranca ha tornat a posar en marxa aquest Nadal les visites a les persones grans que viuen soles a la vila. Persones voluntàries, integrants de la Comissió municipal pel benestar de la gent gran, acompanyades d’altres voluntaris i voluntàries, estan visitant aquests dies les més de set-centes persones majors de vuitanta anys, empadronades a Vilafranca i que consta que viuen soles.

Les persones visitades són obsequiades amb una manualitat confeccionada pels grups de manualitats del Casal Municipal de Gent Gran del Tívoli, i amb una capseta de catànies.

El regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, explica que aquestes visites tenen dos objectius, “el primer és felicitar el Nadal i que les persones se sentin acompanyades i membres de la nostra comunitat. El segon i no menys important, és detectar les possibles necessitats que alguns membres d’aquest col·lectiu puguin tenir tant a nivell personal com de l’estat del seu habitatge i així poder-hi donar una resposta activa des dels Serveis Socials municipals”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.