Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Dues gimnastes del CR Vilafranca convocades a les jornades de tecnificació del CAR


Redacció Vilafranca del Penedès

03-01-2023 17:48

Júlia Bóveda i Núria Gutièrrez en un entrenament. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dijous 29 i divendres 30 de desembre de 2022 es van celebrar a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat les jornades de tecnificació de gimnàstica rítmica.

A aquesta concentració, hi van participar 15 gimnastes de tot el territori català que son escollides per a la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica. Així, hi van ser convocades les gimnastes del Club Rítmica Vilafranca Júlia Bóveda i Núria Gutiérrez.

En el cas de la Júlia Bóveda, des del 2020 forma part d’un petit grup d’esportistes pre-sel·leccionades que ja està en seguiment per l’equip tècnic del CAR. En quant a la Núria Gutiérrez, va ser convocada a finals de 2022 i va ser la primera vegada en viure aquesta experiència.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.