Vegueria del Penedès

LOTERIA

El segon premi de la rifa de Reis, el 72289, s'ha venut a Bellvei i vuit municipis catalans més


Redacció Bellvei

06-01-2023 12:50

El primer premi, el 89603, cau íntegrament a l'Escala

El segon premi de la rifa de Reis, el 72289, s'ha venut a Bellvei i vuit municipis catalans més. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El primer premi del sorteig de la rifa de Reis, valorat en 2 MEUR cada sèrie, ha estat per al 89603 i ha caigut íntegrament a l'Escala (Alt Empordà). El número s'ha venut a l'administració de loteries del carrer Enric Serra de la localitat. Pel que fa al segon premi, de 750.000 la sèrie, l'ha guanyat el 72289, que s'ha venut molt repartit a tot l'Estat i ha deixat sort en nou municipis catalans. Concretament ha caigut en quatre punts de venda de Barcelona, a l'Hospitalet de Llobregat, a Cornellà de Llobregat, a Sant Andreu de la Barca, a Horta de Sant Joan, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, a Reus, a Bellvei i a Alcarràs. En canvi, el tercer premi de la rifa, el 18918, de 250.000 euros per sèrie, ha passat de llarg de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.