Vegueria del Penedès

BÀSQUET

El TGN Bàsquet es proclama campió al 8è Torneig Infantil de Nadal, organitzat per la SE Casal


Redacció Vilafranca del Penedès

11-01-2023 9:33

La vuitena edició del torneig ha recuperat la normalitat després de dos anys de pandèmia, i ha estrenat el nou equipament del Pavelló de la Gamba

Casal - Gaudí. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dimecres 4 de gener el Nou Pavelló de la Gamba acollia el 8è Torneig Infantil de Nadal, organitzat per la SE Casal amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca i el patrocini d’Iberdiam, Decus Dental i Rent Multi Mèdia. 

La vuitena edició d'aquest torneig recuperava la normalitat després de dos anys de pandèmia, estrenant un nou format: aquesta vegada, el Torneig Infantil s'ha concentrat en un sol dia i s'ha disputat al Pavelló Nou de la Gamba, en el qual es van estrenar els nous marcadors i cistelles subvencionats per l'Ajuntament. 

Al torneig d'aquest 2023 hi han participat vuit equips i un total de 600 persones, sumant jugadors, tècnics, col·laboradors i públic assistent. En aquesta edició s'ha proclamat campió el TGN Bàsquet 09, que ja va aconseguir el títol el passat 2017. El conjunt tarragoní va superar el Manyanet Molins a la final (72-33) amb el lideratge d’Antón Aragonés, que va ser designat com a millor jugador de la competició. Per la seva banda, Arnau Vidal va ser escollit el millor jugador d’un Infantil A de la SE Casal Vilafranca que va finalitzar en tercera posició en superar a l’UE Gaudí. 

L’equip dirigit per Dani Ayora i Ariadna Casanelles va realitzar un gran torneig, fent gaudir a tot el públic i oferint un partit disputat fins a l’últim moment contra el campió. El Sant Andreu Natzaret, el Samà, el Nou Bàsquet Olesa i el CB Tarragona completaven la classificació d’un torneig que apostava per equips de nivell Interterritorial i Nivell A. 

Paral·lelament a la competició, es van dur a terme concursos de tir pels jugadors i també pel públic, arrodonint una gran jornada de bàsquet que, un any més, ha estat una festa i un punt de trobada de jugadors, entrenadors i entrenadores, famílies i simpatitzants del SE Casal. 

El SE Casal agraeix l'àmplia assistència i el compromís dels equips, públic, patrocinadors i l'Ajuntament de Vilafranca així com la regidora d'Esports Anna Doblas, que fan que actes com el Torneig Infantil de Bàsquet puguin ser una realitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.