Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

L’Ajuntament de Calafell adjudica el projecte del Parc de Circ, impulsat amb la companyia Raluy Legacy


ACN Calafell

13-01-2023 21:37

L’espai acollirà el fons històric de la firma circense, una escola i activitats d’atracció turística

L’Ajuntament de Calafell adjudica el projecte del Parc de Circ, impulsat amb la companyia Raluy Legacy. Circ Raluy Legacy

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

’Ajuntament de Calafell ha adjudicat el projecte del Parc del Circ a l’empresa Espai Visual, que serà l’encarregada de donar forma a la iniciativa impulsada pel consistori i la companyia Raluy Legacy. La idea original preveu agrupar al parc de la Sínia i al Mercat Vell un nou recinte que aculli el fons històric de Raluy Legacy, una escola de circ i també diverses propostes d’atracció turística. La companyia circense projecta un museu “sense precedents”, amb aspiració de ser un referent mundial gràcies a les propostes que permetran “experimentar, expressar, veure i tocar”, segons exposa l’Ajuntament de Calafell en un comunicat. En el cas de l'escola, està previst oferir totes les disciplines circenses, amb màster classes, tallers i sales de creació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.