NOTA DE PREMSA
27-12-2004 12:44
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Aquest dinar, que se celebra des de fa més de set anys alternativament a lhotel Calípolis i a lhotel Subur, té com a destinataris totes aquelles persones que, per diferents motius, necessiten un caliu especial en aquestes dates tan assenyalades.
La cita va comptar amb la presència de lalcalde Jordi Baijet, el regidor de Benestar Social Joaquim Millan i alguns membres daquest departament.
El menú va consistir amb un aperitiu amb boletes de foie, palets de cranc arrebossats i full de botifarra negra. De primer plat, una escudella barrejada, de segon una pularda a la catalana i de postres una pinya natural amb crema catalana i acompanyats dels típics torrons i neules.
Aquest dinar es va dividir en dos torns per la vuitantena de persones que van tenir la oportunitat de compartir moltes coses i expressar els seus millors desigs per aquestes festes.
PUBLICITAT
PUBLICITAT