Vegueria del Penedès

INVESTIGACIÓ OBERTA

Cinc persones, una d'elles menor d'edat, resulten intoxicades per un incendi en un habitatge a la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-01-2023 19:26

Van haver de saltar pel balcó d'un primer pis ja que el foc es va iniciar a la planta baixa i no podien sortir de l'immoble

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cinc persones, una d'elles menor d'edat, han resultat intoxicades aquest dijous a la nit en un incendi en un habitatge a la Geltrú. La Policia Local de Vilanova i la Geltrú va intervenir, juntament amb Mossos d'Esquadra, quatre unitats de Bombers i el SEM, en el rescat de les persones que residien al primer pis del carrer de la Muralla 2, afectat per un incendi que es va produir al voltant de les 22 hores. L'alerta la van donar els mateixos veïns del carrer, que també van col·laborar en el rescat dels veïns afectats, que van haver de saltar pel balcó ja que el foc es va iniciar a la planta baixa i no podien sortir de l'immoble. Els Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació que determinarà les causes i origen de l'incendi, ja que els veïns rescatats asseguren que la planta baixa estava ocupada il·legalment i que estaven en litigis amb l'inquilina.

Segons fonts municipals, les quatre persones, entre les quals hi havia una menor, van haver de ser ateses per inhalació de fum, a l'igual que la persona resident als baixos de l'immoble. Les persones afectades van pernoctar en un altre habitatge, i aquest matí els serveis tècnics municipals han realitzat la inspecció de l'edifici.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.