Vegueria del Penedès

PEDERÀSTIA

Jutgen un home que s'enfronta a 13 anys de presó per agredir sexualment una menor a Bellvei


ACN/ Mar Rovira Bellvei

23-01-2023 12:45

L'acusat amenaçava la víctima amb fer-li mal a la seva àvia i l'atemoria amb l'exhibició d'armes

Jutgen un home que s'enfronta a 13 anys de presó per agredir sexualment una menor a Bellvei. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Audiència de Tarragona ha començat a jutjar aquest dilluns un home acusat d'un delicte continuat d'agressió sexual a menors de setze anys i d'un de tinença d'armes prohibides. El fiscal li demana tretze anys per ambdós delictes. Segons l'escrit d'acusació, l'investigat aprofitava que es quedava a càrrec de la menor per fer-li tocaments i petons a la boca. Per silenciar-la l'atemoria exhibint les armes que tenia a l'habitatge i l'amenaçava en "fer-li mal" a la seva àvia. Els fets es remunten entre els anys 2008 i 2017 a Bellvei. La vista que se celebrarà fins aquest dimarts es fa a porta tancada.

Segons l'escrit acusatori del ministeri públic, l'home s'emportava la menor a una habitació per fer-li tocaments, li feia petons a la boca i també li demanava que li toqués els genitals. Les agressions van començar quan la víctima tenia tres anys i es van allargar fins als dotze anys. La jove va denunciar els fets el setembre de l'any 2021. En l'escrit, també s'indica que la menor va ser diagnosticada d'un trastorn dissociatiu i de múltiples crisis d'ansietat com a "reacció del trauma de la infància".

En el document, el fiscal també detalla que l'acusat atemoria la víctima amb l'exhibició de les armes que tenia a casa. En el registre policial fet al domicili, es va localitzar un rifle, un revòlver i quatre cartutxos del calibre 380 Knall. Segons el ministeri públic, l'acusat no disposa de llicència per tenir-les i aquestes es trobaven en condicions "aptes" per funcionar i reglamentades. A més, van trobar set catanes, una espasa, quatre punyals, dos matxets, una destral i daga, entre altres armes.

Per tot plegat, el ministeri públic demana deu anys de presó pel delicte continuat d'agressió sexual, la prohibició d'aproximar-se a la víctima durant onze anys, així com la llibertat vigilada i la prohibició de treballar en feines o activitats relacionades amb menors durant el període de sis anys. Pel que fa al delicte de tinença d'armes prohibides, sol·licita una pena de tres anys de presó. Alhora, demana 30.000 euros d'indemnització de responsabilitat civil. El judici ha arrencat aquest dilluns al matí i se celebrarà fins a aquest dimarts a porta tancada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.