Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

7 medalles per les gimnastes individuals del CR Vilafranca


CR Vilafranca Vilafranca del Penedès

25-01-2023 18:19

Les gimnastes van participar a la primera fase dels Jocs Esportius Escolars de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf

Les gimnastes alevines del CRVilafranca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 22 de gener de 2023 es va celebrar al pavelló Municipal de les Roquetes la 1a fase d’individuals de les comarques Alt Penedès i Garraf, organitzats pels dos Consells Comarcals, juntament amb la UCEC.

Per part del Club Rítmica Vilafranca, hi van participar un total de 26 gimnastes de diferents edats i nivell.

A la categoria Cadet Nivell A i amb l’aparell de pilota van participar les gimnastes Laia Pujol, Maria Cabezas, Adriana Morales, Janna Rubires, Clàudia Raventós i Alba Raventós. De la mateixa categoria, però del Nivell B i amb l’aparell de maces van competir els gimnastes Aaron Cabezas i Bruna Montesinos.

En categoria Aleví Nivell A i amb l’aparell de maces van participar les gimnastes Paula Badell, Maria Barrado, Joana Soler, Gal·la Surià i Isona Ruiz. En la mateixa categoria, però del Nivell B i amb mans lliures, va competir la gimnasta Carlota Callejas.

A la categoria Benjamí Nivell A i amb l’aparell de pilota van participar les gimnastes Irene Santacatalina i l’Isona Nicolás. A la mateixa categoria però al Nivell B i amb mans lliures van participar les gimnastes Ariadna Casas, Abril Crivilles, Abril Izquierdo, Martina Picón, Ginebra Cañellas i Lena Baños.

Finalment, a la categoria Pre-benjamí Nivell A amb mans lliures van competir les gimnastes Maria Gutiérrez, Naiara Isaza, Martina Canela i Laia Torres.

Destacar la primera posició de la Maria Gutiérrez i l’Aaron Cabezas, les medalles de plata aconseguides per Irene Santacatalina i la Paula Badell, la tercera posició de la Martina Canela, la Isona Nicolás i la Bruna Montesinos i la quarta posició de la Naiara Isaza.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.