Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

5 medalles per les gimnastes del CR Sant Sadurní


CR Sant Sadurní Sant Sadurní d'Anoia

26-01-2023 13:32

Van disputar la primera fase dels Jocs Esportius Escolars de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf

Les gimnastes individuals cadets i infantils del CRSant Sadurní. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 22 de gener de 2023 es va celebrar al pavelló Municipal de les Roquetes la 1a fase d’individuals de les comarques Alt Penedès i Garraf, organitzats pels dos Consells Comarcals, juntament amb la UCEC.

Per part del Club Rítmica Sant Sadurní hi van participar un total de 26 gimnastes de diferents edats i nivell. A la categoria Juvenil Nivell A i amb l’aparell de pilota van competir les gimnastes Mar Segarra, Anna Mitjans i Paula García.

En categoria Cadet Nivell A i també amb l’aparell de pilota van participar les gimnastes Martina Casan, Martina Olivas, Clara Fabregat i Anna Caellas. En categoria Infantil Nivell A i amb l’aparell de cèrcol van participar les gimnastes Lucia Moreno, Ona Cayuela, Lídia Pavaloaia, Nahia Gamazo i Cèlia Martin.

A la categoria Aleví Nivell A i amb l’aparell de maces van participar les gimnastes Berta Olivas, Júlia Mata, Martina del Rio, Ivet Moreno, Clara Batalla, Maria Càliz i Marta Pujades. A la mateixa categoria, però al nivell B i amb mans lliures va competir la gimnasta Aitana Garcia.

A la categoria Benjamí Nivell A i amb l’aparell de pilota va participar la gimnasta Elba Martin. A la mateixa categoria però al Nivell B i amb mans lliures van participar les gimnastes Mariona Rubio, Carla Sánchez, Chloé Bujan i Aina Serran. Finalment, a la categoria Prebenjamí Nivell A amb mans lliures va competir la gimnasta Èlia Càliz.

Destacar la primera posició de la Martina Olivas i l’Elba Martin, les medalles de plata aconseguides per la Nahia Gamazo i l’Èlia Càliz, la tercera posició de la Mar Segarra; i les quartes posicions de les gimnastes Chloé Bujan i Paula Garcia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.