Vegueria del Penedès

RELLEU AL GOVERN VILANOVÍ

El regidor vilanoví Oriol Huguet plegarà al ple de febrer


Redacció Vilanova i la Geltrú

31-01-2023 17:02

El seu relleu l'agafarà, a partir del proper mes de març, Lojaina Maftouh

El regidor vilanoví Oriol Huguet plegarà al ple de febrer. ERC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El regidor d'Esquerra Republicana Oriol Huguet ha presentat aquest dimarts la seva renúncia com a regidor a l'Ajuntament de Vilanova per temes personals. Aquesta renúncia es farà efectiva al proper ple del 6 de febrer. Huguet ha manifestat que aquesta decisió no ha estat gens fàcil, però que sent que "ha de prioritzar el benestar emocional i cuidar el seu entorn familiar més proper". "La meva renúncia en cap cas respon a discrepàncies amb l'equip de govern ni model de ciutat, que comparteixo plenament i als que agraeixo tota la comprensió i suport que m'han donat aquests dies", ha afegit.

El relleu d'Huguet al consistori vilanoví l'agafarà la número 9 de la llista republicana Lojaina Maftouh, a partir del ple del mes de març. Maftouh és politòloga especialitzada en diplomàcia i drets humans i, actualment és assessora del grup municipal d'ERC i professora associada de Dret Internacional Públic a la UOC.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.