Vegueria del Penedès

FESTIVAL SOLIDARI

The Black Barbies presenta al festival MUSICVEU una proposta original i innovadora


Redacció Vilafranca del Penedès

07-02-2023 0:03

El pròxim diumenge dia 12 de febrer a les 7 de la tarda, actuaran a l’Espai Cultural Fòrum Berger de Vilafranca

The Black Barbies presenta al festival MUSICVEU una proposta original i innovadora. MUSiCVEU

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

The Black Barbies és una innovadora proposta musical que arriba al Festival Solidari Musicveu per oferir una poderosa barreja de música negra (pop & swing entre altres) i interpretada per músics de diferents procedències (Espanya, Itàlia i Àfrica) que generen un estil explosiu amb una barreja de sons i veus extraordinàries.

El grup neix el 2015 amb la idea de fer arribar una proposta directa per a connectar amb qualsevol persona en qualsevol lloc del món, amb un directe enèrgic i una posada en escena extraordinària i inoblidable que genera una festa i incita moure el cos i a seguir el ritme durant tota l’actuació.

Amb una estètica “vintage” molt cuidada, submergeixen al públic en una entusiàstica atmosfera de sorpresa, alegria i complicitat esdevenint més que un concert.

The Black Barbies és igual a un show dinàmic i molt de ritme, una festa des del principi fins al final que no deixa a ningú indiferent.
Fem cultura solidària, fem cultura accessible, t’hi apuntes?

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.