Escola de Judo Vilafranca-Vilanova Vilafranca del Penedès

13-02-2023 10:50

Els judoques del Club Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Per una banda dissabte al Pavelló Municipal de Badia del Vallès es va celebrar el campionat de Catalunya en categoria cadet, amb la participació de 4 judoques de l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova.

Dos bronzes i un setè lloc el resultat final del Campionat de Catalunya. Bronze per Pau Fernàndez en -66 kg i per Roger Ferrer en -50 kg, després tots dos de arribar a semifinal i caure i guanyar el combat de repesca que els va fer pujar al tercer esglaó del podi en categoria de -55kg, Neo Rosell, cau en primera ronda i es queda sense opció de repesca i en categoria femenina de -57 kg, Claudia Rodríguez cau a quarts de final i guanya el seu primer combat de repesca, perd el següent i obté una meritòria setena plaça.

Per altra banda diumenge al mati, al Pavelló Mestre Recasens de Vilafranca es va celebrar la primera jornada de la lliga del mediterrani, per a les categories inferiors del club, amb una participació de 150 nens.

Els clubs participants de la Lliga van ser Judo Priorat - Terres de l’Ebre (club organitzador de la lliga), Judo Vendrell, Judo Sakura de Reus, Judo Hantei d’Andorra,  Judo Canet d’en Berenguer (Valencia) i l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova.