Vegueria del Penedès

FUTBOL

Classificats


Toni Muñoz Sitges

14-02-2023 10:17

L’equip sitgetà es mostra molt superior al Sant Andreu de la Barca aconseguint la més àmplia golejada del campionat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

UE Sitges A 7 – CF Sant Andreu de la Barca 1

Malgrat encaixar el gol molt aviat en uns primers minuts en que l’equip visitant es mostrava molt perillós el gol de penal per mans dins de l’àrea del Sant Andreu de la Barca executat per Edgard Doblas els fa reaccionar amb un futbol ràpid i precís desbordant als del Baix Llobregat que en cap moment van poder amb un Sitges excel·lent i sobre tot efectiu de cara a barraca. L’equip que ja no competirà en dues setmanes degut al carnaval així com a la jornada que li toca de descans, amb aquest triomf per golejada ja s’ha assegurat la seva classificació a la segona fase, els resultats haguts fa que ara per ara depenguin d’ells mateixos per quedar primers del grup, guanyant els dos partits que li resten per jugar al camp d’un Cambrils que ha anat de menys a més i el darrer al municipal d’Aiguadolç davant l‘Espluguenc, mentre el que li queda al segon classificat, el Cubelles, és la Penya Jove a casa del Santfeliuenc a camp contrari i el darrer al Pons i Ventura davant el Vista Alegre mentre que el tercer classificat, la fundació Atl. Vilafranca al seu camp li queda el Gavà i Santfeliuenc a camp contrari, la Penya Jove.

El partit

Tan sols 25 minuts va jugar-li l’equip del Baix Llobregat al Sitges amb un inici fort, pressionant la sortida de pilota de l’equip sitgetà, el visitant Marc Donay amb el seu gol els posava per davant i tot feia pensar en aquets minuts que no ho tindria fàcil el Sitges, però tot va canviar i de que manera a partir del minut 23, en una magnífica jugada per la banda de Dani Midcley amb remat de Geri tocant les mans d’un defensor dintre de l’àrea, l’àrbitre xiulava penal i Edgard Doblas no perdonava posant l’empat a un, moment en que l’equip començava a elaborar un joc de tot ben portat per les bandes fent molt del mal al Sant Andreu de la Barca que no va saber reaccionar, Jota al minut 34 posava el 2-1 i Javi Lara acabant una altre de les bones jugades locals posava el 3 a 1, a la segona part va seguir el festival del Sitges, Edgard Doblas tornava a veure porta al 51 posant el 4-1, al 65 Sacris posava el 5 a 1 continuant el vendaval de joc de l’equip sitgetà, Alejandro Pascua es treu de la maniga un gol de traca el 6-1, tenint el seu premi un Geri extraordinari lluitant totes les pilotes fent el definitiu 7-1 final, encara Nito als darrers minuts aturava un penal en una magnífica aturada.

UE Sitges A: Nito, Gerard Rovira, Sacris, (Jaume Font 67) Edgard Doblas, (Josele 61) Geri, Jota, Martí Mañé (Over Ramos 61) Alejandro Pascua, Dani Midcley, (David Gómez 67) Javi Lara, Marc Cols, (Álvaro Montesinos 57).

El proper partit

El sitges ja no jugarà fins el dissabte 3 de març al camp del Cambrils, l’hora d’inici les 18’30.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.