Vegueria del Penedès

SEGURETAT CIUTADANA

Torrelles de Foix contractarà un segon guàrdia municipal


Redacció Torrelles de Foix

28-02-2023 8:01

En els darrers mesos també s'ha desplegat la instal·lació de fins a 13 càmeres de videovigilància, una d'elles equipada amb lector de matrícules

Torrelles de Foix contractarà un segon guàrdia municipal. Ajuntament de Torrelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha obert una convocatòria pública per incorporar un segon guàrdia a la plantilla municipal, per tal de reforçar la seguretat ciutadana, les tasques de vigilància dels serveis i equipaments, així com vetllar pel suport i auxili als veïns i veïnes.

El procés haurà de finalitzar en les properes setmanes i s’espera que a partir de l’abril pugui iniciar ja la seva prestació de serveis.

Aquest segon guàrdia permetrà a l’Ajuntament oferir més atenció i cobertura tant al nucli urbà com a les urbanitzacions i disseminats durant més hores al dia, i augmentar així la sensació de seguretat i protecció dels veïns, després d’un període en què s’han registrat robatoris i fets delictius a diversos municipis del voltant.

En els darrers mesos també s'ha desplegat la instal·lació de fins a 13 càmeres de videovigilància, una d'elles equipada amb lector de matrícules.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.