Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

4 ors i 4 bronzes al Campionat de Catalunya infantil de competició


Taekwondo La Lira Vendrellenca El Vendrell

28-02-2023 11:18

L'equip de competició de La Lira Vendrellenca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Grans resultats els aconseguits per l'equip de competició de La Lira Vendrellenca, al Campionat de Catalunya celebrat aquest passat diumenge al Palau de la Mar Bella de Barcelona.

Medalles d'Or i per tant Campions de Catalunya per Alan Calle, Dídac Peribañez, Omar Oukhita i Wijdan l'Harrak. Medalles de bronze per Unai Turdiu, Uxia del Moral, Dídac Paixao i Bruno Pérez i medalla de participació per Joel Rodríguez i Oliver Calle.

Grans resultats tenint en compte que Abril Ràfols, Biel Batet, Lucia Ruiz i Daniel Martínez no podien participar perquè en anys anteriors han estat campions d'Espanya o d'Europa i que Irune Uribesalgo, actual campiona de Catalunya de la seva categoria no ha pogut participar perquè no hi havia ningú del seu pes.

Han format l'equip d'entrenadors i coachs Anna Rovira, Adriana Rodríguez i Enric Fuentes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.