DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

NODE GARRAF

La Llotja clou el cicle de sopars més idíl·lics


Redacció Sitges

26-03-2023 20:20

El restaurant sitgetà Pícnic acollirà aquest divendres 31 de març el sopar de cloenda de La Llotja dels Maridatges.

La Llotja clou el cicle de sopars més idíl·lics. Node Garraf

Des del passat mes de novembre, sempre en divendres, la cuina del mar i els vins del Massís del Garraf han festejat en 9 escenaris de Sitges i Vilanova i la Geltrú. La intenció d'aquest cicle és apropar els vins del Massís a les taules del nostres restaurants i alhora posar l'accent en el receptari de la cuina del mar. Aquest binomi és del tot singular i segurament és l'aspecte més rellevant del Garraf com a districte gurmet.

A banda del ressò mediàtic i l'assoliment de bona part dels objectius, prop de cinc-cents comensals han pogut gaudir d'algun d'aquests sopars d'idil·li entre els vins de prop i la cuina més nostra.

El cicle enogastronòmic de La Llotja dels Maridatges està promogut per l'Agència del Garraf, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la col·laboració dels gremis d'hostaleria de Sitges i Vilanova i la Geltrú i la participació de restaurants del Garraf Gastronòmic i cellers de Vins del Massís del Garraf.

La proposta del Pícnic pel proper divendres estarà maridat amb vins de Finca Viladellops i el Celler de l'Hospital de Sitges.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.