Vegueria del Penedès

PREVENCIÓ D’INCENDIS

La Bisbal del Penedès duplicarà els recursos destinats a l’ADF Clot de Bou per a la prevenció d’incendis


Redacció La Bisbal del Penedès

03-04-2023 14:28

L'aportació d'aquest 2023 serà de 10.000€

La Bisbal del Penedès duplicarà els recursos destinats a l’ADF Clot de Bou per a la prevenció d’incendis. Ajt La Bisbal del Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès duplicarà els recursos destinats a l’ADF Clot de Bou per a la prevenció d’incendis aquest 2023. Davant la situació d’alerta en què ens trobem en l’actualitat, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha ofert a l’ADF Clot de Bou la possibilitat de duplicar l’aportació anual que fa l’Ajuntament per incrementar les tasques de prevenció d’incendis amb sessions informatives i altres feines.

En una reunió mantinguda el 30 de març amb l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i la regidora de Medi Ambient, Leo Uceda; l’entitat va acceptar de bon grat aquesta ampliació del conveni, que passarà a ser per un import de 10.000€. Aquests dies l’entitat està preparant el pla d’actuacions per engegar-lo el més aviat possible.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.