Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2023

Mor ofegat un home de 46 anys que havia sortit a pescar a la costa de Sitges


ACN Sitges

10-04-2023 20:40

Els cossos de seguretat van recuperar aquest diumenge el cos sense vida

Imatge de la platja de l'Home Mort de Sitges. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un home va morir ofegat aquest cap de setmana a la costa de Sitges, segons ha explicat fonts de la Guàrdia Civil a l'ACN. Es tracta d'un home de 46 anys i veí de Corbera de Llobregat que cap a les nou de la nit de dissabte va sortir a pescar. Diumenge al migdia, la família va denunciar davant dels Mossos d'Esquadra que no havia tornat, motiu pel qual es va establir un dispositiu de recerca. Cap a les quatre de la tarda de diumenge, un helicòpter va detectar un cos flotant a la Platja de l'Home Mort de Sitges. El cos va ser traslladat al Port de Vilanova i la Geltrú, on es va fer l'aixecament del cadàver. En un principi, no hi ha signes de violència i es treballa amb la hipòtesi d'un accident o d'un ofegament per qüestions naturals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.