Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Dues medalles en un cap de setmana de competicions


CR Vilafranca Vilafranca del Penedès

19-04-2023 13:31

Júlia Bóveda durant la competició de Copa Catalana. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 16 d’Abril de 2023 es va celebrar a la ciutat de Begues, el VII Trofeu Miranda de conjunts nivell escolar de gimnàstica; d’altra banda, a la ciutat de Girona ha tingut lloc la segona fase de Copa Catalana Nivell VIII i IX, competició organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica.

Per part del Club Rítmica Vilafranca, al Trofeu organitzat a Begues hi van participar un total de 3 conjunts de diferents edats i nivell. A la categoria Cadet Nivell A i amb l’aparell de pilota van participar el conjunt format per a les gimnastes Alba Raventós, Adriana Morales, Jana Rubires, Laia Pujades, Laia Pujol i Maria Cabezas. A la categoria Aleví Nivell A I amb un muntatge de 10 maces van competir el conjunt format per Carlota Callejas, Gal·la Surià, Isona Ruiz, Joana Soler, Maria Barrado i Paula Badell. I, a la categoria Benjamí Nivell A amb un exercici de mans lliures i van participar dos conjunts; el primer format per a Abril Crivilles, Ariadna Casas, Elsa Garcia, Ginebra Cañellas, Jana Plana i Martina Picon.

En relació a la segona fase de Copa Catalana hi va participar la gimnasta Infantil Nivell Absolut, Júlia Bóveda que va realitzar els aparells de pilota, cèrcol i maces.

Destacar la medalla de plata aconseguida pel Conjunt Aleví A, la medalla de bronze obtinguda per la Júlia Bóveda amb l’aparell de maces, i les quartes posicions assolides pel conjunt Benjamí A i per la Júlia Bóveda amb l’aparell de cèrcol.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.