Vegueria del Penedès

COMENÇA LA SETMANA DEL CARNAVAL

Dimecres repte a l’ermita de Sant Joan.


Carme Sole

27-01-2005 17:14

Un dels primers actes del carnaval vilanoví, després del ball de mantons, és el repte. Un acte força recent i encara desconegut però que s’està començant a consolidar i segurament amb el temps esdevindrà un acte més del tradicional programa del carna

La Torre d'enveja al costat de l'ermita

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’acte consisteix en que una entitat repte a una altra a una merengada la nit del dijous gras. El repte es fa en forma de crítica, satiritzant l’entitat reptada. Per netejar el seu honor, l’entitat “ofesa” haurà de ser puntual i “complir” a la guerra de merenga.

De reptes n’hi dos enguany. El dimarts 1 de febrer l’Agrupació de Balls Populars i els Diables de Vilanova reptaran als Bordegassos i a l’Associació de Veïns de Sant Joan, l’acte serà el vespre al local dels Bordegassos. El Dimecres 2 de febrer tindrà lloc el segon repte, els Falcons de Vilanova reptaran els joves d’Endimari a les 8 del vespre a l’ermita de Sant Joan.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.