Vegueria del Penedès

LITERATURA ERÒTICA

Futura Penedès convoca el VII Concurs de Relats Eròtics de la DO Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

23-04-2023 19:12

La temàtica del concurs és el desig, l’erotisme i tot allò que fa referència al plaer sexual relacionat amb la vinya, el raïm i els productes que se’n deriven

Futura Penedès convoca el VII Concurs de Relats Eròtics de la DO Penedès. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Fundació Privada Futura Penedès convoca el VII Concurs de Relats Eròtics de la DO Penedès 2023. En aquesta convocatòria, podran presentar-se totes les persones majors de 18 anys amb obres originals que no hagin estat publicades ni premiades amb anterioritat en cap certamen. La temàtica del concurs és el desig, l’erotisme i tot allò que fa referència al plaer sexual relacionat amb la vinya, el raïm i els productes que se’n deriven, especialment el vi i el Clàssic Penedès.

Les obres hauran de ser trameses abans de les 24 hores del dia 30 de juny de 2023, per correu electrònic al mail relats@futurapenedes.org de la següent manera:

a) En l’apartat assumpte es farà constar el nom del premi: «VII Concurs de Relats Eròtics DO Penedès 2023».

b) En el missatge es farà constar el títol de l’obra i el pseudònim de l’autor.

c) El relat s’adjuntarà a aquest missatge en arxiu format PDF. Només s’admetrà un treball per autor. Aquest document tindrà com a títol el mateix de l’obra i el lema de l’autor.

d) En un altre document adjunt, també en format PDF, es faran constar les referències que permetin identificar l’autor (nom, cognoms, DNI, telèfon, adreça postal i electrònica, títol del relat i lema de l’autor ). Aquest document portarà com a títol “dades personals”.

Les bases completes estan publicades a la web de la Fundació Futura Penedès www.futurapenedes.org i a la Institució de Lletres Catalanes, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya https://cultura.gencat.cat/ca/ilc/quefem/premis-literaris/

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.