Vegueria del Penedès

FESTIVAL SOLIDARI

Ramon Mirabet aterra al Musicveu amb les seves millors versions


Redacció Subirats

25-04-2023 9:20

Ramon Mirabet actuarà al Festival Musicveu organitzat per la Fundació Pinnae en un concert en acústic acompanyat de dos grans músics a la Finca Llopart a Subirats

Ramon Mirabet aterra al Musicveu amb les seves millors versions. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El pròxim dia 29 d’abril a les 20h al Festival Solidari Musicveu de la Fundació Pinnae oferirà un extraordinari concert a Llopart a Subirats, un celler situat davant d’una immillorable vista panoràmica del Penedès i de les muntanyes de Montserrat i que el situa en el lloc perfecte i idíl·lic per celebrar una de les actuacions més especials i esperades de la programació del Musicveu, en Ramon Mirabet.

El particular estil i veu d’en Ramon Mirabet l’ha portat a actuar en els escenaris més importants i reconeguts del panorama musical. Mirabet actuarà en directe escortat de dos grans músics, fent una parada de la seva gira internacional per oferir-nos un repertori dels seus grans èxits acompanyat de la seva guitarra acústica i elèctrica d’Ana Fernández, violí i cors i en Mario Ruiz, veu, guitarres i percussió.

Espai i artista ens transportaran a conèixer el que fins ara és el seu disc més personal, madur i introspectiu, però sense abandonar la seva energia i so que sempre li han acompanyat.

Mirabet té una consolidada carrera de gairebé deu anys, quatre discos i, sempre acompanyat de grans músics, fan que els seus concerts siguin únics i irrepetibles.

Abans del concert el Festival Musicveu ofereix la possibilitat de visitar el celler Llopart fent un recorregut per la història des dels inicis fins a l’actualitat. La visita inclou un tiquet a bescanviar per una copa de Corpinnat. Llopart destinarà tant el preu de la visita com les degustacions durant l’esdeveniment íntegrament a la Fundació Joan Petit Amics Nens amb càncer, l'acció solidària del Festival.

I en acabar qui ho desitgi Musicveu també ofereix l'opció de finalitzar la vetllada amb un sopar al Mirador de les Caves degustant un menú gastronòmic a càrrec de Cal Blay.

El Mirador de les Caves és un espai gastronòmic entre vinyes ubicat als peus del Castell de Subirats on prima la selecció dels productes locals i de temporada. La seva decoració inspirada en elements vitivinícoles de la terra i la vinya que transformen l’atmosfera del restaurant amb els elements del Penedès més genuí, ens transportaran en un viatge a l'essència del territori.

Les entrades es poden adquirir al web: www.musicveu.cat i Taquilla del Fòrum Berger en horari de dijous a diumenge de 18h a 20h i diumenge i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.