Vegueria del Penedès

RUGBI

Els sots 14 de l'Anoia Rugby Club va disputar la final de la lliga a Torroelles de Montgrí


Anoia Rugbi Club Igualada

26-04-2023 10:05

Els sots 14 de l'Anoia Rugby Club . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El dissabte 22 es va disputar la final del grup quart de la lliga Catalana en categoria sots 14 d’aquesta temporada.

El primer i segon lloc de la categoria es lluitava entre el Rugby Club Senglars de Torroella de Montgrí i l’Anoia Rugby Club.

Tot i que l’inici del matx va ser pels jugadors i jugadores anoiencs, els de Torroella van respondre ràpidament i es va veure una gran primera part per ambdues formacions. A la mitja part però l’avantatge al marcador era pels gironins.

La segona part també va ser per l’equip dels Senglars que així es proclamaven campions de la categoria amb justícia quedant-se els de l’Anoia amb el subcampionat.

El cos tècnic de l’Anoia Rugby Club els jugadors i jugadores i la junta directiva valorava molt positivament aquesta segona posició aconseguida que és el reflex de la gran temporada d’aquest equip i que servirà per refermar l’alt nivell de joc mostrat que, sens dubte, seguirà donant alegries al club i a l’afició.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.