Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

De què té por en Lucas Ramírez per afrontar un debat amb Fina Mascaró, Jordi Álvarez i Jordi Pardo?


ERC Olèrdola - Impulsem Olèrdola i PSC Olèrdola Olèrdola

18-05-2023 9:16

Els veïns i veïnes del municipi es perdran la possibilitat de veure les quatre persones que es presenten a l'alcaldia, defensant i argumentant el programa de cadascú sense por i amb convicció

Els candidats d'ERC Olèrdola, Impulsem Olèrdola i PSC Olèrdola. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat divendres dia 5 es va presentar als grups que concorren a les eleccions municipals a Olèrdola, la distribució dels espais gratuïts de propaganda electoral a l'emissora de ràdio "Canal 20-Ràdio Olèrdola" i el Pla de cobertura informativa dels mitjans de comunicació municipals per a les eleccions del proper dia 28 de maig.

El Pla recull el tractament informatiu dels actes de tots els grups, les entrevistes, les falques publicitàries i la seva difusió a les xarxes i a la web municipal.

Un dels punts del Pla és un debat públic amb els caps de llista, d'acord amb les candidatures, com fan en altres ràdios municipals com Sant Sadurní o Gelida, i es proposa el dia 20 de maig.

En la mateixa reunió on s'explicava el Pla, abans d'enviar-lo a la Junta electoral, tres dels grups; ERC Esquerra Republicana de Catalunya, IO Impulsem Olèrdola i el PSC Partit dels Socialistes de Catalunya, van acceptar el debat. El portaveu d'Alternativa per Olèrdola APO va declinar pronunciar-se al·legant que ho havia de consultar.

Finalment, ja han donat resposta: el seu candidat Lucas Ramírez no accepta el debat.

No ens hauria de sorprendre gens ni mica, amb aquesta ja és la tercera vegada que s'hi nega, anys 2015 -2019 i 2023

De què té por en Lucas Ramírez per afrontar un debat amb Fina Mascaró, Jordi Álvarez i Jordi Pardo?

On és la transparència de la qual presumeix ell i el seu grup?

Els veïns i veïnes del municipi es perdran la possibilitat de veure les quatre persones que es presenten a l'alcaldia, defensant i argumentant el programa de cadascú sense por i amb convicció, donat que la condició per poder fer el debat era que hi hagués els quatre candidats.

Una altra oportunitat perduda.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.