Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2023

El PSC consolida i eixampla la majoria absoluta al Consell Comarcal del Baix Penedès


ACN El Vendrell

29-05-2023 15:57

ERC també creix, mentre Junts-Impulsem i Ara Pacte Local amplien l’antiga representació de JxCat

El PSC consolida i eixampla la majoria absoluta al Consell Comarcal del Baix Penedès. CC Baix Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El PSC es referma com a força dominant al Consell Comarcal del Baix Penedès després de les eleccions municipals d’aquest diumenge. Els socialistes amplien la majoria absoluta de què ja disposaven i passen de 12 a 13 consellers, segons dades facilitades per l’ens a l’ACN. Els resultats d’aquest 28-M també donen més presència comarcal a ERC, que passa de 7 a 8 representants. Pel que fa a les forces post convergents, Junts-Impulsem obté 5 consellers i Ara Pacte Local n’assoleix 4, unes xifres que amplien els antics 8 membres de JxCat. Al seu torn, ECG manté un representant i irrompen al plenari Vox i PP, amb un membre cadascun. Els resultats deixen fora del ple Cs -que tenia 3 consellers- i la representant de la CUP.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.