Vegueria del Penedès

MANDAT 2023-27

Llasat anuncia que abandona la política municipal i no recollirà l’acta de regidor del Vendrell


Redacció El Vendrell

08-06-2023 9:03

Serà Lluís Navarrete qui ocuparà el seu lloc amb el suport de tota la candidatura

Josep María Llasat i Lluis Navarrete. Junts

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El candidat de Primer el Vendrell Junts, Josep María Llasat, ha explicat en roda de premsa, que aquest dimecres ha presentat la seva renúncia com a regidor de la corporació municipal que iniciarà el seu mandat el proper dissabte dia 17. LLasat fa un pas al costat cedint el seu lloc a Lluís Navarrete, que té el suport de tota la candidatura i que considera que podrà fer una gran feina al consistori.

Llasat també ha agraït als 882 vendrellencs i vendrellenques que han mantingut la seva confiança o als que han votat a la candidatura per primer cop, a la vegada que s’ha referit a les aproximadament 200 persones dels barris marítims (incrementant el vot un 176%), que han donat suport a la lluita que han mantingut per tal de dignificar l’estat de les nostres platges i que han permès poder salvar l’escó de regidor, donada l’alta abstenció que hi hagut en aquestes eleccions respecte a les de fa 4 anys.

El fins ara candidat ha mostrat però, la seva decepció en la rivalitat entre els partits independentistes que ha generat una gran abstenció entre els seus votants i que no ha permès posar en valor l’excel·lent feina feta els darrers 4 anys, així com les molt bones propostes de futur que presentava la candidatura. Per acabar, ha indicat que en un mes complirà 70 anys, i que tenia ànims per continuar, però que davant d’aquesta situació, entén que companys més joves que ell, podran treballar amb una major perspectiva de futur. Llasat s’ha acomiadat a un “m’estimo el Vendrell des del dia que vaig néixer i que li desitjo el millor, visca el Vendrell”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.