Vegueria del Penedès

FESTIVAL D'ESTIU

El festival Jardins de Terramar entrega el premi Nenúfar a Sara Baras


Redacció Sitges

11-07-2023 Última revisió: 12-07-2023 18:59

L'organització del festival, amb la col·laboració de Sala Joiers, instauren els Premis Nenúfar que serviran per a distingir a artistes que destaquin en les seves disciplines

El festival Jardins de Terramar entrega el premi Nenúfar a Sara Baras . EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sara Baras rebrà el primer premi Nenúfar. El pròxim 30 de juliol, a les 12 h, l’organització del Festival Jardins Terramar de Sitges lliurarà el Premi Nenúfar 2023 by Sala Joiers a l’artista Sara Baras en un acte a l’Hotel Sabàtic Sitges, en reconeixement a la seva trajectòria professional en la dansa i el flamenc durant més de 30 anys. Sara Baras atresora una carrera excepcional com a figura de referència inspiradora del talent femení, aportant una obra artística inigualable i promovent la projecció internacional de la cultura espanyola a escenaris d’arreu del món.

En aquesta sisena edició del certamen, l’organització del Festival Jardins Terramar de Sitges, amb la col·laboració de Sala Joiers, instauren els Premis Nenúfar que serviran per a distingir a artistes que destaquin en les seves disciplines i que siguin tot un referent en el món de la música i de les arts en general.

El nom de Premi Nenúfar ha estat escollit per donar personalitat pròpia als guardons del Festival Jardins Terramar de Sitges, fent esment a un dels elements naturals més identificables que es troben entre la singular vegetació d’aquests jardins centenaris.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.