Vegueria del Penedès

BÀSQUET

El sènior A femení del CB Samà es prepara per la nova temporada


Òscar Andreu Ruiz Vilanova i la Geltrú

04-09-2023 18:37

El sènior A femení del CB Samà . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El SAF va començar el 21 d'agost la pretemporada. Fins ara, hem realitzat 5 entrenaments, 2 partits i un stage.

L'equip està en ple període d'adaptació a les noves demandes, assimilant els nous conceptes i posant-se a punt per l'estrena a Super Copa d'aquí dues setmanes.

Els dos partits han tingut guions típics de pretemporada.

Manresa CBF 58 - 36 SAF

Un primer a Manresa amb les jugadores amb un xip d'stage de no bàsquet, i després de rebre un 14 a 0 inicial, van despertar per jugar amb caràcter i de tu a tu contra una plantilla confeccionada per pujar a LF2. Tot i que la diferencia no es va poder eixugar, es va poder començar a veure fortaleses de l'equip.

SAF 41 - 40 Espanyol

I aquest passat diumenge es va disputar el segon amistós contra un equip de Copa amb molt bon ritme de pilota, i amb gran intensitat i duresa defensiva. Les samistes es van mostrar irregulars i amb falta de decisió de cara a cistella.

El camí és el correcte i el normal dins d'aquestes setmanes de preparació per arribar al primer partir de la competició amb un mínim de garanties.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.