JOEL LORENTE, CINQUÉ EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR

CE Vilanova i la Geltrú

28-02-2005 17:54

Lorente i Aldrey a peu de pista

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'atleta de l'esportiu Joel Lorente, va assolir el passat dissabte un meritori cinqué lloc en el Campionat de Catalunya JUnior d'atletisme en pista coberta, celebrat a Vilafranca del Penedés. El velocista vilanoví, malgrat la dificultat i el nerviosisme provocat per les sortides nules, tant a les eliminatories com a la final, va poder remuntar i entrar a la meta en la prova de 60 m.ll. en cinquena posició amb el temps de 7 seg i 28 centéssimes.

Lorente va deixar entreveure el seu gran potencial en aquesta distancia, i segons el seu entrenador Diego Aldrey, el seu bon estat de forma els fa ser optimistes de cara als propers campionats estatals que tindran lloc el 12 de març a Ovideo.