Vegueria del Penedès

DEFENSA FORESTAL

Cuidem la nostre ADF 202 La Torre de Claramunt


PSC de la Torre de Claramunt La Torre de Claramunt

27-09-2023 13:55

Volem fer arribar als veïns i veïnes de La Torre de Claramunt que podeu sentir-vos orgullosos del ADF 202

ADF La Torre de Claramunt. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dilluns hem acompanyat al ADF 202 de La Torre de Claramunt a una visita al ADF 132 de Font-rubí, hem pogut veure el local on estan situats, una antiga granja de conills, on sense pretensions, tenen una zona de taller on hi ha infinitat d'eines i objectes que a poc a poc han anat comprant o recopilant, on reparen mànegues, eines, vehicles…, tenen prestatgeries on apilen metres i metres de mànegues preparades per al seu ús o per a reparar, disposen d'espai on caben 4 o 5 vehicles, disposen de bany amb dutxa, una sala equipada amb TV, una pantalla de projecció on ofereixen cursos i xerrades, caixes d'aigua apilades en una cuina equipada amb un rentavaixelles, microones, nevera i una gran xemeneia que fa les vegades de barbacoa, unes taules grans i sofàs on les guàrdies es fan més amenes i còmodes, allí estava Marc, un dels voluntaris treballant davant de l'ordinador, la nau té connexió a internet i càmeres de seguretat. Tot això ho han anat fent amb donacions de veïns i amb el seu esforç que no és poc. Font-rubí és una població petita com a habitants 1.446 però gran en extensió, té una superfície de 37,03 km².

També hem conegut a Ramon Torrents, president del Secretariat dels Federacions d'Agrupacions de Defensa Forestal de Catalunya, amb ell hem parlat sobre el sistema que fan servir per a comunicar-se amb els veïns en cas d'urgències o emergències o la implicació de la seva ADF amb les entitats del seu municipi i els seus veïns que queda reflectida en la web de l'ajuntament “Per a nosaltres, no hi ha diferència entre un veí/ïna que cal ajudar, un servei preventiu, un foc al bosc o la preservació del paisatge. Ens mou un combustible molt poderós: la vocació de servei i l’instint de protecció. Pel nostre poble no estalviem esforços. Aquest esperit, que hem cultivat durant tres dècades, segueix fort i perviurà. Sempre és pot comptar amb els voluntaris de l’ADF!”

Aquestes paraules ens recorden a l'esperit dels nostres voluntaris i com diuen, el porten en l'ADN.

De les paraules de Torrents respecte de nostra ADF es desprèn un profund respecte i la posa en valor, volem fer arribar als veïns i veïnes de La Torre de Claramunt que podeu sentir-vos orgullosos del ADF 202 La Torre de Claramunt, fa un treball fantàstic i són reconeguts dins i fora de la comarca com un ADF que treballa, amb inquietuds per millorar cada dia i nosaltres els veïns de La Torre ho sabem, el valorem i li ho agraïm.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.